ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκανε «πάταγο» ο Παρθενώνας της Θύρας 13! (Pic)

Το εντυπωσιακό coreo της Θύρας 13 που απεικόνιζε την Ακρόπολη, έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από κορυφαία σελίδα που ασχολείται με τις εξέδρες των γηπέδων.

Έκανε «πάταγο» ο Παρθενώνας της Θύρας 13! (Pic)

Οι οπαδοί της Θύρας 13 ταξίδεψαν σε όλο τον πλανήτη μέσα από το εντυπωσιακό coreo που δημιούργησαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην ιστορική Λεωφόρο.

Μέσα από μια καταπληκτική εκτέλεση οι «πράσινοι» οπαδοί απεικόνιζαν το ναό του Παρθενώνα, αυτό το τεράστιο μνημείο σύμβολο για την Αθήνα και όλο τον Ελληνισμό.

Η κορυφαία αθλητική σελίδα «Ultras World» που ασχολείται με τις εντυπωσιακές εξέδρες σε όλα τα γήπεδα του πλανήτη, έκανε ανάρτηση φωτογραφίες από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ου δημιούργησαν οι οπαδοί των «πρασίνων» στο πέταλο των θυρών 13-14.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάπου εδώ να τονίσουμε, πως η θύρα 13 αποτελεί πρωτοπόρο σε τέτοιες καταστάσεις, καθώς είναι η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα τις χορογραφίες στις αρχές του 2000, ενώ συχνά πυκνά οι εντυπωσιακές εμπνεύσεις της, βρίσκουν ανεπιτυχώς μιμητές και άλλα οπαδικά κινήματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.