ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Βγάλτε αντίδραση, δώστε χαρά στον κόσμο

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ανάγκη την Πέμπτη οι παίκτες να αντιδράσουν και να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο.

Βγάλτε αντίδραση, δώστε χαρά στον κόσμο

Η ήττα με 0-3 από τον ΠΑΟΚ ήταν μία μεγάλη σφαλιάρα, για τον Παναθηναϊκό και τον προσγείωσε ανώμαλα την Κυριακή. Ηταν ο τρόπος που έχασε, η κατάρρευση της ομάδας μετά το πρώτο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και τα πολλά αλλεπάλληλα λάθη της ομάδας, που ήταν τόσα πολλά όσα δεν είχε κάνει σε όλο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Πάει αυτό πέρασε και τώρα παρουσιάζεται μία ευκαιρία στην ομάδα αυτό να το αλλάξει. Την Πέμπτη παίζει πάλι με τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του κυπέλλου στην Λεωφόρο και το 0-2 είναι ένα σκορ, που μοιάζει με βουνό με βάση την εικόνα των ομάδων στα δύο τελευταία παιχνίδια. Την ίδια ώρα, όμως, αν σε αυτό το παιχνίδι γίνει αυτό που πιστεύουν ελάχιστοι και η ομάδα πάρει την πρόκριση, τότε αυτό θα της δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και θα της κάνει καλό και στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες την Πέμπτη πρέπει να κάνουν τα πάντα, ώστε να πετύχουν μία ανατροπή, που θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο και ουσιαστικά θα τους δώσει εισιτήριο για τον τελικό, αφού η Λαμία, που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος όπως όλα δείχνουν δεν είναι ικανή σε διπλά παιχνίδια να κάνει την ζημιά.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και ακόμα και μετά την πίκρα της Κυριακής 16.000 κόσμος χειροκρότησε την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα. Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Μπείτε στο γήπεδο, βγάλτε αντίδραση και δώστε χαρά σε αυτό τον κόσμο. Βγάλτε εγωϊσμό, έχετε δεχθεί πέντε γκολ σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια από τον ΠΑΟΚ. Μην ακυρώνετε, ότι έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Στο χέρι σας είναι ακόμα.

Δεν είναι άτρωτος ο ΠΑΟΚ. Όπως τον κερδίσατε στον πρώτο γύρο με ανατροπή μέσα στην Τούμπα, το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα. Νίκη με δύο γκολ διαφορά και παράταση, η πρόκριση στα 90 λεπτά. Όπως τα έβαλε ο ΠΑΟΚ τα τρία γκολ την Κυριακή, μπορεί να τα δεχθεί την Πέμπτη αρκεί να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός του πρώτου γύρου να είναι compact, να έχει συγκέντρωση, να μην αγχωθεί και να τον πάει η μπάλα. Στην πρώτη ευκαιρία να βάλει γκολ, τότε ναι μπορεί να γίνει αυτό, που τώρα φαίνεται απίθανο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.