ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σενάριο για συμφωνία για Μαντσίνι!

Κίνηση - ματ του Παναθηναϊκού που κάνει δικό του τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: Σενάριο για συμφωνία για Μαντσίνι!

Κίνηση – ματ του Παναθηναϊκού που κάνει δικό του τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Οι πράσινοι είναι πολύ κοντά σε μια σπουδαία κίνηση, αφού σύμφωνα με το dikisports, αποκτούν από τους Θεσσαλονικείς τον Αργεντινό ποιοτικό εξτρέμ, έναντι 2,1 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον ήθελε το περασμένο διάστημα, αλλά τελικά φαίνεται ότι καταλήγει στο τριφύλλι που κάνει το κόλπο γκρόσο, σε μια κίνηση που έγινε αθόρυβα και ουσιαστικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε αν θα υπάρχει επιβεβαίωση το επόμενο διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.