ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: MVP της αγωνιστικής η Παπαφωτίου!

Η Αθηνά Παπαφωτίου ήταν η MVP, της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών.

Παναθηναϊκός: MVP της αγωνιστικής η Παπαφωτίου!

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού οδήγησε το «τριφύλλι» σε ένα σπουδαίο διπλό με 3-0 σετ επί του Ολυμπιακού και εκτός του εξαιρετικού μοιράσματος της μπάλας στην επίθεση, είχε και 3 πόντους από επίθεση.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Αθηνά Παπαφωτίου κατακτά το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας και είναι η δεύτερη αθλήτρια του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2022-23 που αναδεικνύεται MVP μετά τη Μάρθα Ανθούλη (2η αγωνιστική).

Για την ανάδειξή της ως MVP η Αθηνά Παπαφωτίου σχολίασε: «Κάθε φορά που κερδίζεις έναν αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους με σένα, γεμίζεις ικανοποίηση και χαρά! Είναι μια ανταμοιβή που σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια και ως αθλητές ζούμε για αυτές τις στιγμές. Ξέρουμε ότι ειδικά αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο βάρος. Όμως εξίσου πολύ καλά γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, όλα κρίνονται στο τέλος και γι’ αυτό τα συναισθήματα αυτά είναι εφήμερα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και δουλεύουμε αθλήτριες και προπονητές κάθε μέρα για να τα πραγματοποιήσουμε. Χρησιμοποιούμε κάθε νίκη και κάθε ήττα ως μαθήματα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι τη στιγμή που πρέπει και είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό. Χαιρόμαστε να παίζουμε δυνατά παιχνίδια και το πρωτάθλημα φέτος προσφέρει υψηλό κι απρόβλεπτο θέαμα. Αφού δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε ως το νο1 γυναικείο άθλημα στην τηλεόραση, καλούμε τον κόσμο να γεμίσει τα γήπεδα και να στηρίζει την προσπάθεια όλων των αθλητριών».

Η κορυφαία επτάδα της 13ης αγωνιστικής:

Πασαδόρος: Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 3π. (3/3 επ.).

Διαγώνια: Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 21π. (16/30 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ).

Ακραίες: Αλεξία Καλανταρίδου (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 16π. (9/25 επ., 7 μπλοκ, 62% υπ. – 31% άριστες), Γιαμίλα Νίζετιχ (Α.Ε.Κ.) 12π. (8/17 επ., 4 άσσοι, 50% υπ. – 33% άριστες).

Κεντρικές: Βανένα Σίλβα (Α.Σ. Άρης) 12π. (7/10 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Τατιάνα Κουλίκοβα (Α.Ε.Κ.) 13π. (8/12 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ).

Λίμπερο: Ελένη Παπαδοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.) (λ, 61% υπ. – 28% άριστες σε 18 υποδοχές).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...