ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Συμφωνία Παναθηναϊκού για Μαντσίνι – Πάει Κορωπί για προπόνηση»

Λεπτομέρειες από τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Άρη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Συμφωνία Παναθηναϊκού για Μαντσίνι - Πάει Κορωπί για προπόνηση»

Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα φοράει για τα επόμενα χρόνια ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Αργεντινός άσος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα με τον Άρη για την μεταγραφή του.

Ο Μαντσίνι μέσα στην ημέρα θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Όπως επισήμανε ο έμπειρος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Αργεντινός, ήταν ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία για την χρησιμοποίησή του στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.