Podcasts

Ρότσα στο P24 Podcast: «Εξαιρετικός ο Μαντσίνι – Στήριξη στον Γιοβάνοβιτς, μπορεί να ξανακάνει μεγάλο το «τριφύλλι»!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε στο Podcast του Panathinaikos24.gr, για τη μεταγραφή «έκπληξη» όπως χαρακτήρισε του Ντάνιελ Μαντσίνι, επισήμανε πως άπαντες πρέπει να στηρίξουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο παρά τις απώλειες που έχουν οι «πράσινοι».

Τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό από τον Άρη, κλήθηκε να σχολιάσει ο συμπατριώτης του και παλιά δόξα του «τριφυλλιού», Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Ρότσα αρχικά τόνισε πως πρόκειται για μια μεταγραφή ουσίας για τους «πράσινους», ανέλυσε το αγωνιστικό προφίλ του Αργεντινού εξτρέμ ενω ανέφερε και το κοινό που έχει με τον Μαντσίνι και αυτό δεν είναι άλλο από το ξεκίνημα στη Νιούελς.

Παράλληλα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής του «τριφυλλιού», σχολίασε την αγωνιστική εικόνα που έχει στις τελευταίες αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός, επισήμανε πως θα πρέπει άπαντες γύρω από την ομάδα να στηρίξουν τον προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο σύλλογος θα επανέλθει στους τίτλους αλλά και στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version