ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Αυτές οι 11 περιοχές κινδυνεύουν από τις ισχυρές καταιγίδες – Πότε θα χτυπήσουν την Αττική

Καιρός: Νέα επιδείνωση με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα και ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να χτυπήσει αρκετές περιοχές της χώρας από το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ και επικαιροποιήθηκε σήμερα.

Καιρός: Αυτές οι 11 περιοχές κινδυνεύουν από τις ισχυρές καταιγίδες - Πότε θα χτυπήσουν την Αττική

Νέα επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα και ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αναμένεται να χτυπήσει αρκετές περιοχές της χώρας από το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ και επικαιροποιήθηκε σήμερα.

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας κρούει ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει τις 11 περιοχές όπου υπάρχει “κίνδυνος για ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι της Τετάρτης, έως το μεσημέρι της Πέμπτης”.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

• ΙΘΑΚΗ • ΖΑΚΥΝΘΟΣ • ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ • ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ- ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ • ΝΗΣΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ • ΑΤΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ (από Πέμπτη μεσημέρι) • ΘΕΣΣΑΛΙΑ • ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (από Τετάρτη Βράδυ) • ΠΙΕΡΙΑ

Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Με σημερινή ανάρτησή του στο facebook, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, εφιστά την προσοχή για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα χτυπήσουν Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.

Αναλυτικά γράφει:

“Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Mεγάλη Προσοχή στα έντονα αλλά και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) το ερχόμενο 24ωρο και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στα νότια Επτάνησα και κυρίως στο Νομό Κεφαλληνίας και νομό Ζακύνθου!”.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...