ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Μαντσίνι (pic)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποχαιρέτησε τον Άρη με ανάρτησή του και απομένει το τυπικό με την ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό.

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Μαντσίνι (pic)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποχαιρέτησε τον Άρη με ανάρτησή του και απομένει το τυπικό με την ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι λίγο δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο. Μέσα από το βίντεο αυτό απλά μεταφέρω εικόνες αγάπης προς τον ΑΡΗ και τον κόσμο του.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για μένα. Θέλω από καρδίας να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους με όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στην ΠΑΕ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υ.Γ. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα για τον αποψινό αγώνα. Η απόφαση της μη συμμέτοχης μου είναι προϊόν σκέψης και συζήτησης με τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας και είχε να κάνει με το επίπεδο συγκέντρωσης μου ως παίκτη υπό μεταγραφή.

Ντάνιελ»  ανέφερε ο Μαντσίνι στο μήνυμά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.