ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Έπαιζε τραυματίας ο Ερνάντεζ – Μέρος της πρόκρισης είναι του κόσμου»

Στον κόσμο που του ανήκει μέρος της πρόκρισης στα ημιτελικά του Challenge Cup, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ τόνισε πως ο Φερνάντο Ερνάντεζ έπαιξε με τραυματισμό.

Ανδρεόπουλος: «Έπαιζε τραυματίας ο Ερνάντεζ – Μέρος της πρόκρισης είναι του κόσμου»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για τη δύσκολη πρόκριση επί της Όριον, ανέλυσε την εικόνα του Παναθηναϊκού και επισήμανε πως ένας μέρος όσων έχει καταφέρει φέτος το «τριφύλλι» ανήκει στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες που κρίνουν τίτλους και στόχους. Είχαμε τον Ερνάντες με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Μίλωνα ωστόσο όλοι οι αγώνες για εμάς αυτή την περίοδο είναι καθοριστικοί και σίγουρα χρειάζονται οι πάντες. Εμείς ξέραμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλος δεν θα έρθει εδώ να παραδοθεί ωστόσο σίγουρα έπαιξε πολύ παραπάνω θεωρώ και ήταν πολύ δυνατός.

Εμείς καταφέραμε και είχαμε καθαρό μυαλό και πλήρη συγκέντρωση στο καθοριστικό χρυσό σετ και πήραμε μια σπουδαία πρόκριση για ακόμα μια φορά και φτάνουμε τον σύλλογο στα ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για ακόμα μια χρονιά. Ο κόσμος μας για ακόμα μια φορά ήταν συγκλονιστικός και φυσικά του ανήκει ένα μέρος της πρόκρισης».

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...