ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Νίκη και καλό θέαμα το ζητούμενο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Την Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται απόψε (22:00, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Νίκη και καλό θέαμα το ζητούμενο κόντρα στη Ζαλγκίρις

Οι «πράσινοι» μετά τη δύσκολη νίκη τους επί του Λαυρίου για το πρωτάθλημα και την ήττα τους από την Βίρτους Μπολόνια την περασμένη εβδομάδα για την Euroleague θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να εξωραΐσουν κατά κάποιο τρόπο την κακή αγωνιστική τους εικόνα.

Ο Παναθηναϊκός, που έχει ρεκόρ 7-13, δε θα έχει διαθέσιμους τους τραυματίες, Λευτέρη Μποχωρίδη και Λευτέρη Μαντζούκα. Από την άλλη, Αρτούρας Γκουντάιτις και Νέιτ Ουόλτερς είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην άλλη πλευρά, η φορμαρισμένη Ζαλγκίρις έρχεται στο ΟΑΚΑ με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Euroleague κόντρα σε Φενέρμπαχτσε, Βίρτους, Αρμάνι Μιλάνο και Ερυθρό Αστέρα, όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-8.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 102.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Κάουνας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, ωστόσο θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Έβανς, Κάβανο, Τείλορ και Λεκαβίτσιους.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Κάουνας, τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τη νίκη με 81-67.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.