ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πάντα για την ανατροπή και την πρόκριση

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (19:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή του 2-0 της Τούμπας και την πρόκριση.

Παναθηναϊκός: Τα πάντα για την ανατροπή και την πρόκριση

Οι «πράσινοι» στον επαναληπτικό της ήττας στους στην Τούμπα με 2-0 καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και με τη βοήθεια των φιλάθλων τους να πάρουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Η ψυχολογία στο «τριφύλλι» δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού στο ενδιάμεσο μεσολάβησε και η ήττα στο πρωτάθλημα από το «δικέφαλο», όμως οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν την ευκαιρία να αντιδράσουν και να αλλάξουν το αρνητικό για αυτούς μομέντουμ.

Ο τιμωρημένος Μπαρτ Σένκεφελντ και ο τραυματίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον δεν υπολογίζονται από την Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στην άλλη πλευρά ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει μαζί του τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση, Νίκολα Κουαλιάτα, Τόμας Μουργκ, Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.057 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Λοντίγκιν στο τέρμα. Οι Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας και Χουάνκαρ θα είναι στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, ενώ οι τρεις στο κέντρο θα είναι οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρντ. Τέλος, στην επίθεση, ο Βέρμπιτς θα είναι στα αριστερά, ο Παλάσιος δεξιά και ο Σπόραρ στην κορυφή, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Πέτρι Βιλγιάνεν θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μίκα Λάμπου, Ρίκου-Βίλε Βιρεαβουόρι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισραηλινός Ντάνελ Μπαρ με τον Μεϊντάνα.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 1 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.