ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Πουγγουρα, δεν κρατιέται ο Μαντσίνι»

Τα τελευταία νέα ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Πουγγουρα, δεν κρατιέται ο Μαντσίνι»

Τις τελευταίες πληροφορίες για το πώς ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε τη δυσκολία του σημερινού αγώνα ρεβάνς του 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι αναμένεται μια αντίδραση από τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σχετικά με την παρουσία του Μαντσίνι στην αποστολή ο ρεπόρτερ των πράσινων ανέφερε ότι ο Αργεντινός υπολογίζεται από τον τεχνικό του τριφυλλιού και αναμένεται να παίξει στο β’ ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης με τον Δικέφαλο του Βορρά ενώ ανέφερε ότι ο Μαντσίνι «δεν κρατιέται» για τον αγώνα τονίζοντας ότι θέλει πολύ να παίξει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως επεσήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης υπάρχει θέμα με τον Πούγγουρα του οποίου η συμμετοχή ακόμη δεν είναι βέβαια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.