ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ολα δείχνουν σέντρα στη Λεωφόρο – Οι λεπτομέρειες για τον καιρό

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ολα δείχνουν σέντρα στη Λεωφόρο - Οι λεπτομέρειες για τον καιρό

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και η καταιγίδα από το πρωί στην Αθήνα έχουν δημιουργήσει ανησυχίες. Στην παρουσά φάση, πάντως, δεν τίθεται θέμα αναβολής του σημερινού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο σε έκτακτες και ειδικές περιπτώσεις θα φτάσουμε σε σημείο αναβολής. Βάζουμε, λοιπόν, έναν αστερίσκο και σας ενημερώνουμε σε περίπτωση διαφοροποίησης των δεδομένων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Λίγο πριν τις 11:20 το πρωί της Πέμπτης η ΕΜΥ προχώρησε σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων σύμφωνα με το οποίο σημαντική επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται έως και την Παρασκευή (27-01-2023) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα βόρεια με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Πέμπτη (26-01-2023)

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

– μέχρι το μεσημέρι στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο

– στην ανατολική Πελοπόννησο, στην κεντρική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες με εξασθένηση από το απόγευμα στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές

– από το μεσημέρι στις Κυκλάδες και στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες αρχικά στην κεντρική και βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία

– από αργά το απόγευμα στη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου

– από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα στα Δωδεκάνησα.

2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά και τοπικά σε περιοχές στα βόρεια με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές:

– στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-600 μέτρα και πάνω)

– στη Θεσσαλία (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 600-700 μέτρα και πάνω)

– στη δυτική και κεντρική Στερεά (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 800-900 μέτρα και πάνω)

– από το μεσημέρι στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη (ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-600 μέτρα και πάνω).

3. Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο σταδιακά θα ενισχυθούν στα 8 και τοπικά στα 9 μποφόρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.