ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα – Στόπερ ο Κουρμπέλης

Με πολλές αλλαγές το τριφύλλι σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα - Στόπερ ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με βασικό δίδυμο στην άμυνα τους Κουρμπέλη – Σάρλια καθώς ο Πούγγουρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ενώ ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Βαγιαννίδης αντί του Κώτσιρα, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Πούχατς αντί του Χουάνκαρ. Επιπρόσθετα στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Σπόραρ αντί του Ιωαννίδης.

Κάτω από τα γκολπόστ από την άλλη θα βρεθεί ο Λοντίγκιν αντί του Μπρινιόλι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Πούχατς, Σάρλια, Κουρμπέλης και Βαγιαννίδης. Στο κέντρο από την άλλη θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Τσόκαϊ και Τσέριν. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Μπερνάρ και στο δεξί ο Παλάσιος ενώ στην κορυφή ο Σπόραρ. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.