ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λι: «Ήμουν στον κόσμο μου – Ήταν σαν να έπαιζα μόνος»!

Ο Πάρις Λι ήταν «καυτός» κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και όπως δήλωσε, ήταν σαν να έπαιζε μόνος του...

Λι: «Ήμουν στον κόσμο μου - Ήταν σαν να έπαιζα μόνος»!

Την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έκανε ο Αμερικανός γκαρντ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και με το απίστευτο ξέσπασμά του στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως τόνισε, ήταν σαν να βρίσκεται στον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρις Λι, στη NOVA:

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας και τη δική του εμφάνιση: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε πιο σκληρά στην άμυνα και μοιράζαμε καλύτερα την μπάλα. Ήμουν στον κόσμο μου, ένιωσα πολύ καλά. Είναι κάτι σαν να παίζω μόνος μου».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Δε θα πω τι είπα ακριβώς στους συμπαίκτες μου. Μας μίλησε πιο επιθετικά ο κόουτς, πως παίζουν με περισσότερη θέληση από εμάς. Έπρεπε να αλλάξουμε πρόσωπο και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες του αγώνα. Ο κ. Παρθενόπουλος μας είπε ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιο δυνατά γιατί αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στην Μπασκόνια. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο και να δούμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Και κατέληξε: «Άφησα εκτός τα όσα γράφονται στα social media και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου και μπορούμε. Δε θέλουμε να είμαστε soft».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...