ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πονίτκα: «Περιμένω τις εξετάσεις για τον τραυματισμό μου, να παίζουμε πάντα όπως στο δεύτερο ημίχρονο»

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του περιμένει να μάθει ο Ματέους Πονίτκα, όπως τόνισε, ενώ επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να παίζει όπως στο δεύτερο ημίχρονο.

Πονίτκα: «Περιμένω τις εξετάσεις για τον τραυματισμό μου, να παίζουμε πάντα όπως στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Ματέους Πονίτκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τραυματισμό γεγονός που ανησύχησε το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» και βρίσκεται στην αναμονή, για να μάθει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός φόργουορντ στη NOVA:

Για τον τραυματισμό του: «Έπαθα διάστρεμμα, γύρισα το πόδι μου και θα δούμε με τις εξετάσεις τι έχει γίνει».

Για την ανατροπή του Παναθηναϊκού απέναντι στους Λιθουανούς και τη συνέχεια της σεζόν: «Παίξαμε σαν ομάδα, παλεύαμε ο ένας για τον άλλον, μοιράζαμε την μπάλα, είχαμε καλή επικοινωνία. Προσπαθήσαμε να λύσουμε τα προβλήματά μας στο παρκέ και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλουμε να παίζουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Σε κάποια παιχνίδι δε μας βγαίνει. Μακάρι να είναι μια αρχή αυτή. Ολα μπορούν να συμβούν, θέλουμε ένα καλό σερί. Δουλεύουμε σκληρά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε μέσα από αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.