ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το one man Λι show κόντρα στη Ζαλγκίρις! (Vid)

Ο Αμερικανός έκανε την κορυφαία εμφάνισή του με την «πράσινη» φανέλα, μέχρι την επόμενη.

Παναθηναϊκός: Το one man Λι show κόντρα στη Ζαλγκίρις! (Vid)

Ο Πάρις Λι ήταν ο σπουδαιότερος παράγοντας για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει τη διαφορά του -15 στο ημίχρονο.

Με απίστευτο ξέσπασμα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο και βάζοντας «μεγάλα» σουτ, χάρισε στην ομάδα του μια αναπάντεχη νίκη, που έμοιαζε με άπιαστο όνειρο, αντικρίζοντας τον τρόπο που αγωνίζονταν οι «πράσινοι» στο α΄ ημίχρονο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν «λεφτά στην τράπεζα» για το συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς, βγήκε μπροστά όταν έπρεπε και με απίστευτο ρεσιτάλ και ασύλληπτα νούμερα, αναδείχθηκε ο MVP της αναμέτρησης. Και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Λι έμοιαζε σε αρκετές στιγμές να παίζει μόνος εναντίον όλων, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε έναν Παναθηναϊκό που τη φετινή σεζόν έχει μάθει να παίζει καθαρά με τον ένστικτό του, τέτοιου είδους εμφανίσεις χρειάζονται ειδικά όταν η ομάδα εμφανίζεται μπλοκαρισμένη, αλλά προφανώς δεν μπορεί να συμβαίνει εις το διηνεκές.

Ο Λι για να τεκμηριώσει την αγωνιστική του άνοδο, θα πρέπει να έχει και συμπαραστάτες. Όπως φάνηκε και στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ, οι Πονίτκα και Μπέικον κατά κύριο λόγο και ο Παπαγιάννης στη συνέχεια, φάνηκαν να ενστερνίζονται το timing και όταν ανέβασαν την απόδοσή τους, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Η χρονιά στην Ευρωλίγκα για την ώρα δείχνει χαμένη, όμως πριν τελεσιδικήσει οποιοδήποτε βαθμολογικό αποτέλεσμα, τέτοιες εμφανίσεις καλό είναι να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και να αποκτούν και χαρακτήρα σερί… για να μπορέσει το «τριφύλλι», στο υπόλοιπο της διοργάνωσης να τερματίσει όσο πιο ψηλά του επιτρέπει η αξιοπρέπειά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.