ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ημιτελικά του Challenge Cup – Οι σκέψεις για ΟΑΚΑ

Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν σε επίπεδο ημιτελικής φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι δύο «αιώνιοι». Οι σκέψεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη να γίνει στο ΟΑΚΑ ο επαναληπτικός.

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ημιτελικά του Challenge Cup - Οι σκέψεις για ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Challenge Cup, μετά και την πρόκριση των ερυθρολεύκων κόντρα στην Ρουμανική, Στεάουα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχουν ουδέποτε βρεθεί αντιμέτωποι στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο υπάρχει έντονο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2008-09 ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρέθηκαν αντίπαλοι στη φάση των «8» του CEV Cup, με το «τριφύλλι» να είναι ο θριαμβευτής.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στη Γλυφάδα 3-0 σετ και ο Ολυμπιακός στο Ρέντη 3-2 σετ, με το «τριφύλλι» να είναι εκείνο που «σφράγισε» το εισιτήριο για το final-4 που είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες, θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη και συγκεκριμένα ο πρώτος θα διεξαχθεί στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη, ενώ ο δεύτερος στην έδρα του «τριφυλλιού».

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έχουν στο μυαλό τους και το ΟΑΚΑ ως έδρα διεξαγωγής της ρεβάνς, καθώς πρώτα απ΄ όλα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων φιλάθλων σε αντίθεση με το γήπεδο στον Άγιο Θωμά.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, εκεί όπου η πλευρά των «πρασίνων» θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, καθώς θα πρέπει να διαμορφωθούν μια σειρά από γεγονότα. Ωστόσο υπάρχει χρόνος μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...