Ερασιτέχνης

Ντέρμπι «αιωνίων» στο ημιτελικά του Challenge Cup – Οι σκέψεις για ΟΑΚΑ

Για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν σε επίπεδο ημιτελικής φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης οι δύο «αιώνιοι». Οι σκέψεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη να γίνει στο ΟΑΚΑ ο επαναληπτικός.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του Challenge Cup, μετά και την πρόκριση των ερυθρολεύκων κόντρα στην Ρουμανική, Στεάουα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχουν ουδέποτε βρεθεί αντιμέτωποι στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο υπάρχει έντονο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2008-09 ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρέθηκαν αντίπαλοι στη φάση των «8» του CEV Cup, με το «τριφύλλι» να είναι ο θριαμβευτής.

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στη Γλυφάδα 3-0 σετ και ο Ολυμπιακός στο Ρέντη 3-2 σετ, με το «τριφύλλι» να είναι εκείνο που «σφράγισε» το εισιτήριο για το final-4 που είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες, θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη και συγκεκριμένα ο πρώτος θα διεξαχθεί στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη, ενώ ο δεύτερος στην έδρα του «τριφυλλιού».

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έχουν στο μυαλό τους και το ΟΑΚΑ ως έδρα διεξαγωγής της ρεβάνς, καθώς πρώτα απ΄ όλα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων φιλάθλων σε αντίθεση με το γήπεδο στον Άγιο Θωμά.

Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, εκεί όπου η πλευρά των «πρασίνων» θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, καθώς θα πρέπει να διαμορφωθούν μια σειρά από γεγονότα. Ωστόσο υπάρχει χρόνος μέχρι να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Exit mobile version