ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τον ανάδοχό του έργου στο Βοτανικό

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση προς το Δήμο Αθηναίων των φακέλων των υποψηφίων αναδόχων για την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Κατατέθηκαν οι φάκελοι για τον ανάδοχό του έργου στο Βοτανικό

Η δημοτική αρχή της Αθήνας έχει πλέον στα χέρια της όλες τις προσφορές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ δεν έχει προκύψει καμία ένσταση προκειμένου να πάει πιο πίσω χρονικά την όλη διαδικασία.

Την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή διαγωνισμού του δήμου, για να προχωρήσει στον έλεγχο της εγκυρότητας των προσφορών και των εγγυητικών επιστολών που κατέθεσαν ηλεκτρονικά οι υποψήφιες εταιρίες κι ακολούθως οι τελικοί φάκελοι θα σταλούν στην οικονομική επιτροπή της δημοτικής αρχής, η οποία θα αποφασίσει σε συνεδρίασή της για τον τελικό ανάδοχο του έργου.

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και η σχετική επίσημη τοποθέτηση-ανακοίνωση από την πλευρά του δήμου Αθηναίων για το συγκεκριμένο θέμα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.