ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμμαχία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ για το γήπεδο – Τα επόμενα βήματα

Το σχήμα ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέβηκε σήμερα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φακέλων συμμετοχής.

Συμμαχία ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ για το γήπεδο - Τα επόμενα βήματα

Το σχήμα ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κατέβηκε σήμερα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φακέλων συμμετοχής.

Για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό οι τρεις εταιρίες – κολοσσοί βρίσκονται μαζί στον ίδιο φάκελο.

Επί της ουσίας, σήμερα έγινε η εκκίνηση για την τελική ευθείας της κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό. Θα ακολουθήσει ο έλεγχος πληρότητας των φακέλων και η ικανότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις 2 Φεβρουαρίου θα αποσφραγιστούν οι προσφορές και στη συνέχεια θα προκύψει ο μειοδότης, δηλαδή η καλύτερη προσφορά. Ο μειοδότης θα ανακηρυχθεί από τον Δήμο Αθηναίων ως ο προσωρινός ανάδοχος.

Η προσυμβατική περίοδος και ο στόχος

Αφού συμβεί αυτό θα αρχίσει η προσυμβατική περίοδος. Αυτό συνεπάγεται με την συγγραφή της σύμβασης και την αποστολή της στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Μόλις εγκριθεί τότε θα πάμε στο τελευταίο βήμα που θα είναι η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και του ανάδοχο.

Η χρονική διαδικασία από την αρχή του διαγωνισμού μέχρι την υπογραφή της σύμβασης διαρκεί από 6 μήνες και κατά μέσο όρο μέχρι και 1 έτος.

Θυμίζουμε ότι η διάρκεια του έργου έχει οριστεί σε 36 μήνες. Ο μεγάλος στόχος είναι το νέο γήπεδο να είναι έτοιμος το 2026.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...