ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Κίνηση Ματ… με Τόμας! (Vids)

Την περίπτωση του 29χρονου ΝΒΑερ Ματ Τόμας, εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Κίνηση Ματ... με Τόμας! (Vids)

Ο Ματ Τόμας έγινε γνωστός στην Ευρώπη με τη φανέλα της Βαλένθια, με την οποία κατέκτησε το Eurocup του 2019.

Είναι εξαιρετικός σουτέρ, με τα νούμερά του να είναι αξιοθαύμαστα και στο «τριφύλλι» τον εξετάζουν για μια θέση στα γκαρντ, μετά και τον τραυματισμό του Ματέους Πονίτκα που στερεί από τον Παναθηναϊκό ένα πολύτιμο εργαλείο ενόψει των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Ο Τόμας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ACB με την Ομπραντόιρο όπου και είχε 15.4 πόντους με σχεδόν 46% έξω από τα 6.75 μέτρα και συνέχισε στη Βαλένθια με 11.4 πόντους και 48.5% στο τρίποντο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκπληκτική του παρουσία, έθελξε αμέσως το ενδιαφέρον από το «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, με τους Ράπτορς να τον κάνουν μέλος της ομάδας τους το 2019.

Από εκεί μεταπήδησε στην ομάδα των Τζαζ ενώ το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε με τους Σικάγο Μπουλς. Με την ομάδα των «Ταύρων» έπαιξε 40 ματς με 11.5 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και 4.0 πόντους.

Μετά την αποδέσμευσή του από τους Μπουλς, δεν βρήκε κάπου αλλού συμβόλαιο και παραμένει ανενεργός, γεγονός που αποτελεί μειονέκτημα για τον ίδιο και το «πράσινο» ενδιαφέρον. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» θέλουν να προσθέσουν ένα παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα μετά και το ναυάγιο της περίπτωσης Νέιπιερ, καθώς πλησιάζουν οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας με το Final 8 και στο «τριφύλλι» θέλουν να παρουσιαστούν όσο περισσότερο ενισχυμένοι, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συναντήσουν στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.