ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στοχεύει στο «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία

Με νίκη θέλει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται απόψε τη Λαμία, για την 14η αγωνιστική της Volley League Γυναικών (20:30, PAO TV).

Στοχεύει στο «τρίποντο» κόντρα στη Λαμία

Οι «πράσινες» μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, επιστρέφουν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο Μαρούσι, με στόχο να πάρουν μία ακόμα «καθαρή» νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα στο «τριφύλλι» ελπίζουν νωρίτερα (18:45) σε απώλεια βαθμού ή βαθμών της ΑΕΚ που κοντράρεται με τον ΑΟ Θήρας, προκειμένου να φτάσουν ή και να προσπεράσουν το «δικέφαλο».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν υπολογίζει στην Πέννυ Ρόγκα, καθώς η Ελληνίδα λίμπερο εγχειρίστηκε και θα λείψει για περίπου ένα μήνα, ωστόσο παρούσα στην αποστολή θα είναι η Γεωργία Τζαγκαράκη, η οποία ανακοινώθηκε μεσοβδόμαδα ως η αντικαταστάτρια της Ρόγκα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μαύρος και Μαρκάτης. Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 20:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το PAO TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...