ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κιβωτός του Κόσμου: Στις 3 Φεβρουαρίου στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος

Την ερχόμενη εβδομάδα οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού.

Κιβωτός του Κόσμου: Στις 3 Φεβρουαρίου στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος

Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα για ανωμοτί κατάθεση ο πατέρας Αντώνιος, ως ύποπτος για την διάπραξη ενός κακουργήματος και ενός πλημμελήματος, μετά από προθεσμία που είχε λάβει στις 10 Ιανουαρίου για να προετοιμαστεί.

Ο κληρικός καλείται να αντικρούσει τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, αλλά και για σωρεία κακοποιητικών και προσβλητικών συμπεριφορών σε βάρος πολλών άλλων παιδιών.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ, στις 3 Φεβρουαρίου, οι δικηγόροι του π. Αντωνίου, αναμένεται να καταθέσουν το απολογητικό του υπόμνημα σχετικά με τις καταγγελίες του 19χρονου σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της “Κιβωτού” σε πόλη της επαρχίας, και ενός αγοριού 15 ετών.

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα οι εισαγγελείς αναμένεται να λάβουν και το τελικό πόρισμα για την παράλληλη έρευνα σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της Κιβωτού.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...