ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη, Ριντ και Παυλοπούλου για τα «κλειδιά» του ντέρμπι: «Ενέργεια, συγκέντρωση και… τρελή ατμόσφαιρα» (vid)

Όλα όσα είπαν οι Ριντ, Παυλοπούλου και η Καπογιάννη ενόψει του ντέρμπι στον OPAP.

Καπογιάννη, Ριντ και Παυλοπούλου για τα «κλειδιά» του ντέρμπι: «Ενέργεια, συγκέντρωση και... τρελή ατμόσφαιρα» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ελένη Καπογιάννη: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί παρά να έχει στόχο την κορυφή. Το γεγονός ότι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του στο Κύπελλο και τον αποκλείσαμε δεν λέει κάτι. Πρέπει να παίξουμε στο 100% της ενέργειας, της συγκέντρωσης και της θέλησης. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις

Είμαστε πάρα πολύ ευλογημένοι που ζούμε κάτι τέτοιο με τόσο κόσμο στο πλευρό μας και στα δύσκολα, όχι μόνο στις νίκες και στις ήττες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει στρες στην αρχή στις αθλήτριες αλλά στην πορεία θα προσαρμοστούν και ο κόσμος θα γίνει ο 6ος παίκτης μας, όπως είναι πάντα».

Τσάστιτι Ριντ: «Το παιχνίδι του Κυπέλλου δεν έχει σημασία πλέον, συγκριτικά με το τι πρέπει να κάνουμε αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα έρθουν εδώ αποφασισμένες και θα μπουν δυνατά, όπως και εμείς.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορείς να καταλάβεις πραγματικά πως είναι η ατμόσφαιρα μέχρι να μπεις στο γήπεδο. Ο κόσμος βοηθάει πολύ, αλλά ακόμα και με όλους τους οπαδούς μας πρέπει να συγκεντρωθούμε. Είναι πολύ δυνατός ο ήχος από την εξέδρα, είναι τρελό, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα. Για κάποια πιο νέα κορίτσια θα είναι μια νέα εμπειρία».

Πηνελόπη Παυλοπούλου: «Το ντέρμπι της Κυριακής είναι πάρα πολύ καθοριστικό για τη συνέχεια για εμάς. Σίγουρα, εννοείται ότι με την νίκη μας στο Κύπελλο έχουμε πάρει τα πάνω μας, ανεβάσαμε τη ψυχολογία και κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον πρώτο τίτλο. Εδώ, σε αυτόν τον αγώνα, είναι ενδιαφέρον όλης της χρονιάς. Σε αυτόν και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Είμαστε πιο συγκεντρωμένες, η ένταση στην προπόνηση ανεβαίνει και έρχονται τα αποτελέσματα. Το ένα φέρνει το άλλο μετά

Ανυπομονούμε να έρθει και ο κόσμος, να γίνει εδώ μια ατμόσφαιρα που πολλές παίκτριες δεν θα την έχουν ξαναζήσει, ειδικά οι ξένες του Ολυμπιακοί. Την Κυριακή θα το νιώσουν στο… πετσί τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.