ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ομιλία – στήριξη Αλαφούζου σε παίκτες!

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος και μίλησε στους παίκτες εκφράζοντας την στήριξή του ενόψει της συνέχειας.

Παναθηναϊκός: Ομιλία - στήριξη Αλαφούζου σε παίκτες!

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού παρακολούθησε την προπόνηση ενώ μίλησε και για λίγη ώρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Αλαφούζος τους εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του ενόψει της συνέχειας και τους τόνισε πόσο πιστεύει σε αυτούς. Με την κίνηση του αυτή ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την δύσκολη καμπή της σεζόν.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει την στήριξή του φέτος καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας, ο Αλαφούζος ταξίδεψε μαζί με το τσάρτερ της ομάδας και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ενώ δίνει το παρών και σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.