ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ

Στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες μεταγραφής και ο Αϊτόρ

Στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” έχουν αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν αποκλείεται να γίνει κίνση για ακόμη μια προσθήκη. Μετά τους Πούχατς, Κλέινχεϊσλερ και Μαντσίνι, το “τριφύλλι” εξετάζει την πιθανότητα για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, κυρίως ως εξτρέμ.

Μένει να δούμε αν θα γίνει κάτι το επόμενο διήμερο με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει περιπτώσεις είτε με τη μορφή μεταγραφής, είτε με αυτή του δανεισμού που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι αφορά το θέμα Αϊτόρ και της ανανέωσης συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές, η επιθυμία είναι κοινή όπως και ο στόχος. Οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ένας νέος κύκλος επαφών της ΠΑΕ με τον ατζένη του Ισπανού με σκοπό το θέμα να τελειώσει θετικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.