ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέρμπιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς τον Βέρμπιτς κατεβαίνει το τριφύλλι στην Τρίπολη.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέρμπιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και έκανε θεραπεία σήμερα. Την ίδια στιγμή ούτε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ήταν έτοιμος, καθώς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Από την άλλη στην αποστολή επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Επιπρόσθετα καλά είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Φυσικά κανονικά στους εκλεκτούς του Γιοβάνοβιτς βρίσκονται οι Μαντσίνι – Κλεϊνχέισλερ, με τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.749 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Βέρμπιτς και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...