Ποδόσφαιρο

Abola: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Φέρο από την Μπενφίκα!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Abola» ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να πάρουν με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα τον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ Φέρο.

Για την ακρίβεια όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι το τριφύλλι βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μαζί με τον Παναθηναϊκό και η Χιμπέρνιαν θέλει τον Φέρο με την μορφή δανεισμού. Από το καλοκαίρι βρισκόταν στην Φίτεσε, με την οποία κατέγραψε 10 εμφανίσεις, αλλά όπως τονίζει η «Abola» ο παίκτης θα επιστρέψει προκειμένου να δοθεί αλλού δανεικός εκ νέου. Με την Μπενφίκα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η αλήθεια είναι ότι το τριφύλλι ενδιαφέρεται για να αποκτήσει και στόπερ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αν φυσικά βρεθεί ο κατάλληλος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η  μεταγραφή του Ζέρμαν Κόντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας δημιουργεί νέα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό Φέρο, ο οποίος μπορεί πλέον να δοθεί ξανά δανεικός.

Η Μπενφίκα είχε συμπληρώσει όλες τις κενές θέσεις για μεταγραφές στο εξωτερικό και, ως εκ τούτου, προσπαθεί να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ. Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Βιτέσε, αλλά θα αναμένεται να αποχωρήσει.

Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και  η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να αποκτήσουν δανεικό τον 25χρονο ποδοσφαιριστή».

Exit mobile version