ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: «Mάχη» στην Αρκαδία με super ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία να προσφέρει super ελκυστικές αποδόσεις.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: «Mάχη» στην Αρκαδία με super ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αναμετρηθεί με τον Αστέρα στην αναμέτρηση που «ρίχνει» την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, με την «πράσινη» νίκη να την προσφέρει η κορυφαία στοιχηματική εταιρία στο 1,95.

Παράλληλα, το «διπλό» των «πρασίνων» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το ημίχρονο, προσφέρεται στο 2,90. Ελκυστικές είναι και οι αποδόσεις για τα πιθανά γκολ που ενδέχεται να σημειωθούν στον αγώνα, με το over 1,5 να έχει απόδοση 1,60 και το over 2,5 στο 2,75.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Stoiximan προσφέρει επίσης και αποδόσεις για τους πιθανούς σκόρερ και για την ομάδα του «τριφυλλιού» προσφέρει να σκοράρει ο Σπόραρ στο 3,30, ο Ιωαννίδης στο 3,45 και ο νεοαποκτηθέντας Μαντσίνι στο 4,55.

Σε περίπτωση που κάποιος καταναλωτής προτιμήσει τη διαδικασία Bet Builder, η νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το over 2,5 και σκόρερ τον Σπόραρ, μπορεί να το συναντήσει στο 6,70.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...