ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Αλεξανδρή στο P24.GR: «Ευλογημένη που παίζω μπροστά σε αυτό το κοινό – Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το νταμπλ»!

Η Διονυσία Αλεξανδρή μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού, ανέδειξε τη σημασία να επικρατείς σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας που ήταν απολαυστικός.

Αλεξανδρή στο P24.GR: «Ευλογημένη που παίζω μπροστά σε αυτό το κοινό - Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το νταμπλ»!

Η Διονυσία Αλεξανδρή μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού, ανέδειξε τη σημασία να επικρατείς σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας που ήταν απολαυστικός.

Η Ελληνίδα γκαρντ, απόλαυσε την ατμόσφαιρα και πανηγύρισε με την ψυχή της, τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και την αποθέωση από τον κόσμο του «τριφυλλιού», που κατέκλυσε απ΄ άκρη σε άκρη το ιστορικό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Διονυσία Αλεξανδρή στο Panathinaikos24.gr:

Για τα συναισθήματά της μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την εμφάνιση της ομάδας:

«Για να είμαι ειλικρινής αυτό που κυριαρχεί μέσα μου είναι ανάμεικτα συναισθήματα. Τεράστια χαρά πρώτα απ΄ όλα για την σπουδαία εμφάνιση που κάναμε, τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε, αλλά και τεράστια λύπη διότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα, φτάσαμε πολύ κοντά και δεν το καταφέραμε.

Βέβαια, όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι το μότο μου αυτό και θα συνεχίσω να το λέω. Σημασία έχει ότι έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Αυτό έχει σημασία και πάμε παρακάτω…».

Για τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο στο φινάλε του αγώνα:

«Δεν έχω λόγια. Τι να πω! Είναι μαγικός, απολαυστικός, είμαι ευγνώμων που ζω τέτοια ατμόσφαιρα και ευλογημένη που παίζω μπροστά σε αυτό το κοινό»!

Για τη συνέχεια και αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στην κατάκτηση και των δύο φετινών τίτλων:

«Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας σε πρώτη φάση. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, κάνουμε πρωταθλητισμό και προφανώς θα επιδιώξουμε να κάνουμε το νταμπλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ