ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Νίκη στην Τρίπολη για να ξεκινήσει μια αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός»

Τη μεγάλη σημασία που έχει σήμερα για τον Παναθηναϊκό η νίκη στην Τρίπολη, υπογράμμισε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Νίκη στην Τρίπολη για να ξεκινήσει μια αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός»

Την ανάγκη πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας επεσήμανε ο Διονύσης Δεσύλλας, υπογραμμίζοντας ότι από το σημερινό πρέπει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση. «Έχει σήμερα ένα μεγάλο «πρέπει» αλλά από δω και πέρα όλα τα ματς θα είναι έτσι», ήταν το σχόλιό του.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων μετέφερε ότι πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του και στον ψυχολογικό τομέα ενόψει του αποψινού αγώνα με τους παίκτες του να έχουν να διαχειριστούν τα αποτελέσματα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει πίεση μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ για την επιστροφή στην κορυφή.

Σχετικά με την 11άδα, υπάρχουν διλήμματα σχετικά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, αλλά και το «πού» θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, είτε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σένκεφελντ είτε στη μεσαία γραμμή.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...