ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον: «Σωστή η επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον σε δηλώσεις του σε ρωσικό Μέσο αναφέρθηκε στους λόγους που το καλοκαίρι επέλεξε να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Μάγκνουσον: «Σωστή η επιλογή να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε Μέσο της Ρωσίας:

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και απολαμβάνω πραγματικά τον χρόνο μου εδώ. Η Ελλάδα ήταν μια πολύ δελεαστική περίπτωση. Το να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν σίγουρα μια σωστή επιλογή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σοβαρό στάτους και μου άρεσε το πλάνο τους. Άκουσα πολλά καλά λόγια για τους οπαδούς και την πόλη. Νομίζω ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου».

Για το γιατί δεν ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ: «Ήταν αποκλειστικά απόφαση της ΤΣΣΚΑ. Δεν έλαβα πρόταση μετά την λήξη του συμβολαίου μου. Με θυμήθηκαν πολλές εβδομάδες αργότερα, όταν ήμουν ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό. Η προσφορά από την ΤΣΣΚΑ ήρθε πολύ αργά και τότε είχα ήδη αποφασίσει ότι θα μείνω στην Ελλάδα. Επιπλέον, απογοητεύτηκα με την προσφορά του συλλόγου, στον οποίον πέρασα τέσσερα χρόνια».

Για το αν θα πήγαινε σε άλλη ρωσική ομάδα τώρα: «Ας πούμε ότι ο σημερινός μου σύλλογος δεν ήθελε να με κρατήσει. Φυσικά θα ήμουν έτοιμος να σκεφτώ μια τέτοια επιλογή. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και όλα πάνε καλά, οπότε δεν σκέφτομαι τίποτα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.