ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την αποψινή ήττα»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Κουρμπέλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την αποψινή ήττα»

O Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την αποβολή του στη Τρίπολη δήλωσε πως εκείνος ευθύνεται για την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Αστέρα.

Μιλώντας στη κάμερα της Nova είπε:

«Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα. Δέχομαι όποια κριτική και τα πάντα για το αποψινό παιχνίδι».

Για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο γύρο: «Η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο της φεγγάρι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σου γυρίζει και η τύχη και τα πάντα. Έχει μεγάλη διαφορά το πως έχουμε χάσει τα παιχνίδια. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Αν το χαμηλώσουμε δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι, γιατί είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη πίεση: «Πίεση είχαμε από την αρχή. Πρέπει να νικάμε κάθε παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα έχουμε πίεση. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος. Κάποια παιχνίδια δεν μας πήγαν. Σήμερα ήμουν εγώ υπεύθυνος για την ήττα, πάντα κάνω κριτική στον εαυτό μου αλλά τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε».

Για τις μεταγραφές: «Τα παιδιά θα βοηθήσουν γιατί είναι παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...