ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πουλάει τους δίσκους του για να τα βγάλει πέρα» – Τι λέει φίλος του

Δίσκους από τη συλλογή του πουλάει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, μετά την υπόθεση του revenge porn, βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, σύμφωνα με όσα είπε φίλος του πρώην παρουσιαστή στο Πρωινό.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πουλάει τους δίσκους του για να τα βγάλει πέρα» – Τι λέει φίλος του

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, τη συλλογή του σε δίσκους που έχει» λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό. Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου» συνεχίζει.

«Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου “τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;” μου είχε πει “δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και  πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου”. Στην ερώτηση μου “ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…” μου λέει “δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω”» περιγράφει ο φίλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

13,5 μονάδες κάτω: Απόλυτη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση
13,5 μονάδες κάτω: Απόλυτη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση 430.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι «κάτι μυστήριο» συνέβη με τις καταγγελίες σε βάρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν. Έκανε το λάθος ξέρω’ γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του. Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια».

Πηγή: newsbeast.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ