ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πούχατς: «Βελτίωση για να αλλάξουμε το κλίμα»

Άμεση βελτίωση πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πολωνός μπακ, αμέσως μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Πούχατς: «Βελτίωση για να αλλάξουμε το κλίμα»

Στο κακό αγωνιστικό «φεγγάρι» που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Τιμοτέους Πούχατς, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πραγματικά μετά την κόκκινη που δεχθήκαμε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αλλά και πριν δεν παίζαμε πολύ καλά. Μερικές φορές όταν λείπει ένας παίκτης δημιουργεί ανατροπή, αμυνόμαστε περισσότερο. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και μια κακή περίοδος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πως να συλλέξουμε βαθμούς και να προχωρήσουμε. 

Αναμφισβήτητα, δεν μπορώ να πω πολλά για τον πρώτο γύρο, δεν ήμουν εδώ. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, να αναπτύξουμε τον τρόπο που παίζουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βεβαίως και το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Μπορείς να κάνεις τα πάντα για να αναπτυχθείς και να γίνεις καλύτερος και μερικές φορές δεν σου βγαίνει. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξουμε το κλίμα ήδη από τον επόμενο αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.