ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε»

Όλα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

Για τα πολλά λάθη που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο και πως να διαχειριστεί η ομάδα την κατάσταση: «Ναι, σίγουρα δεν είναι εύκολη περίοδος για εμάς. Έχουμε συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και ήττες στα τελευταία παιχνίδια και με τον ΠΑΟΚ και σήμερα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν είναι και οι εμφανίσεις μας στο επίπεδο που ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή αυτές οι εμφανίσεις δημιουργούν προβληματισμό για μία ομάδα όπως εμείς. Είναι λογικό. Δεν είναι το ότι ήμασταν μέχρι τώρα πρώτοι στο πρωτάθλημα και τώρα δεν είμαστε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολλά παιχνίδια για να ολοκληρωθεί. Περισσότερο είναι ο τρόπος που χάνουμε και ο τρόπος που αντιδρούμε. Μια διαδικασία που εδώ και αρκετό διάστημα μας κρατάει σε ένα χαμηλότερο αγωνιστικά επίπεδο. Σίγουρα μπορούν να ξεπεραστούν όλα αυτά μέσα από το ποδόσφαιρο και μέσα από την καθημερινότητά μας. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση και θα την βελτιώσουμε.

Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συνεχιστεί, γιατί πληρώνουμε πολύ ακριβά λόγω της δικής μας συμπεριφοράς τα αποτελέσματα. Οι εμφανίσεις ή τα αποτελέσματα δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι για μία ομάδα που για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν πολύ καλή».

Για το γεγονός ότι χάνει βαθμούς στις λεπτομέρειες στον δεύτερο γύρο και για το αν μπορεί η ομάδα να βγάλει αντίδραση: «Δεν έχουμε χάσει σαν ομάδα την αγωνιστικότητά μας. Οι παίκτες μου προσπάθησαν και σήμερα και προσπαθούν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, πρωτίστως το παιχνίδι μας δεν είναι τόσο αποδοτικό όσο ήταν. Σίγουρα έχουμε και κάποιους παίκτες που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι στο επίπεδο που ήταν ή μπορεί να είναι.

Η πίεση του πρωταθλήματος είναι σίγουρα ένα θέμα που όλο αυξάνεται όταν δεν έχει τα αποτελέσματα που πρέπει. Έχουμε ευθύνες απέναντι σε αυτούς που από την αρχή της χρονιάς μας στηρίζουν και το δείχνουν εμπράκτως. Αυτή τη στιγμή απογοητεύουμε πολλούς και πρέπει εμείς οι ίδιοι να δουλέψουμε και να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο. Ξέρω την ομάδα μου και ξέρω το πόσο θέλουν να διεκδικήσουν και θα είναι ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Είναι όμως μια διαδικασία που μπορεί να πει κάποιος ότι από την επόμενη αγωνιστική θα αλλάξει όλο αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη και να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε πιο ελεύθεροι στο παιχνίδι και να ενσωματωθούν τα δύο νέα παιδιά. Ο Λάζλο και ο Ντάνιελ. Εγώ είμαι αισιόδοξος και ξέρω τους παίκτες μου. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και θα είμαστε. Και αυτά που κάναμε στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα δεν ήταν τυχαία. Περνάμε μια περίοδο στο πρωτάθλημα που είναι δύσκολη και αγωνιστικά και συναισθηματικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...