ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες και οι διαιτητές των ημιτελικών του Challenge Cup

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες, οι έδρες, οι διαιτητές και οι ώρες των δύο ημιτελικών του Challenge Cup μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες και οι διαιτητές των ημιτελικών του Challenge Cup

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στα ημιτελικά του CEV Challenge Cup όπου και θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον Ολυμπιακό με το πρόγραμμα και τους διαιτητές να γίνονται γνωστά.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 20.00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στον Άγιο Θωμά την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 19.00.

Μάλιστα, διαιτητές στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη θα είναι Έλληνες και συγκεκριμένα οι έμπειροι Αλέξανδρος Μυλωνάκης (1ος) και Νίκος Φραγκάκης (2ος). Οι διαιτητές του δεύτερου ημιτελικού δεν έχουν ακόμα οριστεί.

Επιστροφή «μπαμ» από τη Θύρα 13!
Επιστροφή «μπαμ» από τη Θύρα 13! 37.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ορίστηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/01) και οι διαιτητές του δεύτερου ημιτελικού του Challenge Cup ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (15/02, 19.00).

Όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, έτσι και στο Μαρούσι το διαιτητικό δίδυμο θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

ΣΧΟΛΙΑ