ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Τα λάθη του Ιανουαρίου και η αναγκαία συσπείρωση για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας έδωσε την δική του εξήγηση για το ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ενότητα για να αντιστραφεί το κλίμα.

Δεσύλλας: «Τα λάθη του Ιανουαρίου και η αναγκαία συσπείρωση για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό»

«Πέρα από το ότι υπάρχει μια πίεση που δεν έχει λειτουργήσει ευεργετικά, πέραν του ότι υπάρχει ντεφορμάρισμα, αλλά και ατυχία, ο Παναθηναϊκός πληρώνει δικά του λάθη. Στον δεύτερο γύρο είναι μια ομάδα που κάνει συνεχώς δώρα στον αντίπαλο. Στον πρώτο γύρο, που κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε ένα τόσο μεγάλο σερί, άπαντες ήταν πιο απελευθερωμένοι. Μετά το ματς με τον Ιωνικό, με τον ΟΦΗ που του έκατσε η αποβολή αντιπάλου νωρίς έχει μια βιασύνη κι έναν πανικό να βάλει γκολ στο 15’. Είναι ένα πάντρεμα του τι συμβαίνει, σε έναν πολύ κακό Γενάρη για τον Παναθηναϊκό. Και πέρυσι είχε κακό Ιανουάριο. Ότι του έδωσε στον πρώτο γύρο, του το πήρε στον δεύτερο και μάλιστα απότομα. Από εδώ και πέρα χρειάζεται συσπείρωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι στο «τριφύλλι» πρέπει να δουν γιατί, για μια ακόμα φορά, ο αντίπαλος βάζει γκολ στην πρώτη του -ουσιαστικά- ευκαιρία ενώ έκλεισε λέγοντας ότι πως ο Παναθηναϊκός μάλλον δεν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση με την λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑ