ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»!

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Αγραβάνης:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα. Ξέρω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για τη ζωή και την καριέρα μου. Τα χρόνια περνάνε και μέσα από πολλές καταστάσεις και από πολλά λάθη που μπορεί να έχεις κάνει μαθαίνεις και ωριμάζεις ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

Γνωρίζω επίσης πως κάποιοι φίλοι της ομάδας μου θα έχουν δεύτερες σκέψεις και εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι απίστευτα όταν αγωνίζομαι. Το αίμα μου βράζει και είμαι έτοιμος να “πεθάνω” πάνω στο παρκέ και έτσι θα πράξω για τον Παναθηναϊκό. Θα αποδείξω σε όλους πως θα αφήσω κάθε ικμάδα δύναμης και ιδρώτα πάνω στο παρκέ ώστε να βάλω ένα λιθαράκι και ο Παναθηναϊκός να επιτύχει τους στόχους του. Είμαι πραγματικά περήφανος που θα φορέσω τη φανέλα του Συλλόγου».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...