ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οργή στην Κω: Εκβίαζαν 28χρονη δασκάλα με βίντεο με προσωπικές στιγμές – Η διαρροή σε φίλους και η σύλληψη του δράστη

Θύμα εκβιασμού με βίντεο με προσωπικές της στιγμές έπεσε 28χρονη δασκάλα στην Κω. Την περασμένη εβδομάδα άγνωστος έστειλε κοπέλα ένα στιγμιότυπο οθόνης από βίντεο με προσωπικές της στιγμές, ζητώντας της να του δώσει το ποσό των 1.000 ευρώ , προκειμένου να μη διαρρεύσει. Λίγες ώρες αργότερα οι διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να την ειδοποιούν ότι έχουν λάβει το βίντεο.

Οργή στην Κω: Εκβίαζαν 28χρονη δασκάλα με βίντεο με προσωπικές στιγμές – Η διαρροή σε φίλους και η σύλληψη του δράστη

Θύμα εκβιασμού με βίντεο με προσωπικές της στιγμές έπεσε 28χρονη δασκάλα στην Κω. Την περασμένη εβδομάδα άγνωστος έστειλε κοπέλα ένα στιγμιότυπο οθόνης από βίντεο με προσωπικές της στιγμές, ζητώντας της να του δώσει το ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να μη διαρρεύσει. Λίγες ώρες αργότερα οι διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να την ειδοποιούν ότι έχουν λάβει το βίντεο.

Τελικά, το μεσημερι η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείδων και υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία σε βάρος άγνωστου δράστη, για εκβίαση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr

Το χρονικό της υπόθεσης Στις 27 Ιανουαρίου 2023 περί ώρα 18:37 δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο στην εφαρμογή Instagram από συγκεκριμένο προφίλ άνδρα, με το οποίο της ζητήθηκε να του αποστείλει τον τηλεφωνικό της αριθμό, το οποίο και έκανε μετά από τρεις ώρες περίπου.

13,5 μονάδες κάτω: Απόλυτη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση
13,5 μονάδες κάτω: Απόλυτη ανατροπή δείχνει νέα δημοσκόπηση 435.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την 27η Ιανουαρίου 2023 και 23:50 ώρα δέχτηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από το Facebook για έκδοση νέου κωδικού του λογαριασμού της.

Την 28η Ιανουαρίου 2023 και περί ώρα 00:10 δέχθηκε μέσω της εφαρμογής messenger από τον λογαριασμό του ίδιου ατόμου με το οποίο είχε συνομιλήσει στο Instagram ένα στιγμιότυπο οθόνης με βίντεο από προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου, με το οποίο την εκβίασε ότι θα το διαρρεύσει στις επαφές της στο messenger εάν δεν του κατέβαλλε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που της ζητήθηκε και διέκοψε την επικοινωνία και την 28η Ιανουαρίου 2022 ενημερώθηκε από διαδικτυακούς της φίλους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram και Facebook) ότι είχαν λάβει μηνύματα από τα αντίστοιχα προφίλ της στις προαναφερθείσες διαδικτυακές πλατφόρμες με τα οποία τους ζητήθηκαν χρηματικά ποσά, ενώ σε μερικούς εξ αυτών είχε προωθηθεί το ανωτέρω βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Πηγή: Ethnos.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ