ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σασμός… τέλος!

Ο Σασμός «σαρώνει» στην τηλεθέαση, ωστόσο ένα προσωρινό στοπ μπαίνει στα γυρίσματα της σειράς και ενώ η αγωνία κορυφώνεται.

Σασμός... τέλος!

Ο Σασμός «σαρώνει» στην τηλεθέαση, ωστόσο ένα προσωρινό στοπ μπαίνει στα γυρίσματα της σειράς και ενώ η αγωνία κορυφώνεται.

Η απόφαση για υποβάθμιση του πτυχίου των ηθοποιών έφερε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλες αντιδράσεις και οι ηθοποιοί της σειράς του Alpha διαμαρτύρονται με τον δικό του τρόπο.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν μέρος στην 48ωρη απεργία και τα γυρίσματα της σειράς σταματούν.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.993 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως οι ίδιοι έκαναν γνωστό μέσω των Social Media: «Οι ηθοποιοί του Σασμού συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία του κλάδου την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου κατά την υποβάθμισης των πτυχίων μας και τις συνέπειες αυτού, με σκοπό την ανάκληση του προεδρικού διατάγματος 85.

Όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στη δουλειά από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις αν δεν βρεθεί κάποια λύση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...