ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δύσκολη αποστολή κόντρα στη βασίλισσα για τον Παναθηναϊκό

Δύο κορυφαία brand names του ευρωπαϊκού μπάσκετ, συγκρούονται απόψε (21:45, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr) στη Μαδρίτη, με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος της «βασίλισσας» Ρεάλ, για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Δύσκολη αποστολή κόντρα στη βασίλισσα για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη με ανατροπή που πέτυχαν τελευταία ενάντια στην Ζαλγκίρις Κάουνας, θέλουν να κρατήσουν ως οδηγό την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και να «μονομαχήσουν» με τη «βασίλισσα», όντας φυσικά το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Εκτός πλάνων του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι οι τραυματίες, Ματέους Πονίτκα και Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς και ο ανέτοιμος Λευτέρης Μποχωρίδης. Από την άλλη ο Τσους Ματέο δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Αμπάλδε.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» θα παραμείνουν σε ισπανικό έδαφος και τις επόμενες ημέρες, καθώς την προσεχή Παρασκευή θα αναμετρηθούν με τους Βάσκους, της Μπασκόνια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς, Πιότρ Παστούσιακ και Γιόσιπ Ραντόικοβιτς.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί για τις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.