ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το είπε ο Καλλιάνος: Εκεί θα χιονίσει

Μην το περιμένετε στα πεδινά της Αττικής.

Το είπε ο Καλλιάνος: Εκεί θα χιονίσει

Για χιόνια την Παρασκευή στα πολύ ψηλά του όρους της Πεντέλης και στα ψηλά Πάρνηθας (από τα 600-700 μέτρα περίπου και υψηλότερα), κάνει λόγο ο Γιάννης Καλλιάνος στην πρόγνωσή του καιρού αποκλείοντας χιόνια στα πιο πεδινά. Σε καμία περίπτωση δεν θα επικρατήσει βαρυχειμωνιά τις επόμενες ημέρες, αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αποκλείοντας να πέσουν χιόνια στις πεδινές περιοχές.

Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ