ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: «Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μεγάλη αντίφαση» (vid)

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου απέναντι στη δίκη που μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και διεθνών ΜΜΕ. Η αποτίμηση για την κατάθεση του πατέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Αλέξη Κούγια να επανέρχεται με νέες δηλώσεις.

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: «Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μεγάλη αντίφαση» (vid)

Ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορούμενης, υποστηρίζει πως με τα λόγια του, ο 31χρονος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην πελάτισσά του και επιπλέον πως έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση για τη σχέση που είχαν την τελευταία δεκαετία.

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, ο Μάνος Δασκαλάκης που κατέθεσε πρώτος «κατέστρεψε» το κίνητρο που είχε αποδοθεί στην κατηγορούμενη. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο σύζυγος της 34χρονης «κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας». Όπως σημείωσε, ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

«Είπα δύο πράγματα, το ένα ότι ο κ. Δασκαλάκης κατακρεούργησε το κίνητρο το οποίο αναπτύσσει το βούλευμα, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση και το βούλευμα η κ. Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά της για να κρατήσει τον άντρα της. Ο κ. Δασκαλάκης είπε το ακριβώς αντίθετο, γιατί τα έχουν μπερδέψει και λίγο, ότι σκότωσε το παιδί αυτό για να τον εκδικηθεί», τόνισε αρχικά.

Χαμός στο Roland Garros με Τσιτσιπά
Χαμός στο Roland Garros με Τσιτσιπά 5.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εκείνο που δεν αναδείχθηκε ήταν ότι ο κ. Δασκαλάκης έπεσε σε μία μεγάλη αντίφαση. Αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο κλονισμός αυτού του μεγάλου έρωτα που ξεκίνησε όταν ήταν εκείνος 20 ετών και η Ρουλά Πισπιρίγκου 23 ετών, ήταν γιατί η 34χρονη απάτησε τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι η σχέση κλονίστηκε από αυτό», επεσήμανε ο κ. Κούγιας και συνέχισε:

«Σε όλες τις καταθέσεις του ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει ότι ήταν υποδειγματική μάνα η 34χρονη, ότι θυσιαζόταν για τα παιδιά της, “ύμνους” συνέθετε για την κ. Πισπιρίγκου και ξαφνικά τα ανατρέπει όλα. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ότι αυτή η γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της. Υπάρχουν άλλα στοιχεία που στις 7/2 θα βρεθεί κάποιος από το ακροατήριο, κατηγορούμενος», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Στη συνέχεια όμως πρόσθεσε: «Το γεγονός αυτό που ανέφερα ότι κάποιος θα βρεθεί κατηγορούμενος, δεν αφορά σε κάποιον που θα αναδειχθεί ως νέος κατηγορούμενος. Εμάς, κεντρική μας θέση είναι ότι η κεταμίνη που βρέθηκε, δεν είναι θανατηφόρα, και αποδεικνύεται από κορυφαίους επιστήμονες».

Υπάρχουν στοιχεία για την κεταμίνη που δεν οδήγησαν στον θάνατο και δεν χορηγήθηκε από την Πισπιρίγκου»" />

Πηγή: newsit.gr

loading...
ΣΧΟΛΙΑ