ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Σαβιέρ: «Eκπλήρωσα το όνειρο μου σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό ο Σαβιέρ, ο οποίος αποχώρησε για να αγωνιστεί στο Λεβαδειακό ως δανεικός.

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Σαβιέρ: «Eκπλήρωσα το όνειρο μου σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ, αποχώρησε με κάθε επισημότητα από τον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό ως δανεικός και στη συνέχεια να αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο καθώς το συμβόλαιο του λήγει οριστικό το ερχόμενο καλοκαίρι με το «τριφύλλι».

Μάλιστα ο Πορτογάλος εξτρέμ, θέλησε με ένα μήνυμα του προς τον κόσμο αλλά και την ομάδα να πει το δικό του «αντίο» μετά από τρία χρόνια.

Διαβάστε όσα έγραψε στην ανάρτηση του ο Σαβιέρ:

«Στις 29 Ιουλίου 2020 εκπλήρωσα το όνειρο να υπογράψω για αυτόν τον γιγαντιαίο σύλλογο που λέγεται  Παναθηναϊκός! Δυστυχώς την ίδια χρονιά, στις 21 Νοεμβρίου, στο 90ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ένας τραυματισμός άλλαξε όλη μου την ιστορία σε αυτό το φανταστικό κλαμπ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα στον Παναθηναϊκό αλλά φεύγω με καθαρή συνείδηση ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία μου μέρα εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά όλο το ΔΣ (Πρόεδρο και Διευθυντές), όλα τα μέλη του Προσωπικού, όλους τους Φυσικοθεραπευτές, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για να κάνουν τα πάντα να γυμναστούν και όλους τους οπαδούς που είναι η ουσία αυτού του συλλόγου αλλά κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου όσο ήμουν εδώ, θα σας έχω όλους στην καρδιά μου. Τώρα θα είμαι ακόμα ένας υποστηρικτής  και από τα βάθη της καρδιάς μου ελπίζω ο σύλλογος να πετύχει όλους τους στόχους του».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη António Xavier (@axavier_7)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...