ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε την αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Στο «WiZink Center» της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Το τζάμπολ του αγώνα και η τηλεοπτική μετάδοση.

Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε την αναμέτρηση με τη Ρεάλ

Πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία στην πρώτη αναμέτρηση της ισπανικής «διαβολοβδομάδας», καθώς ακολουθεί ο αγώνας της Παρασκευής κόντρα στη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δείξουν τη δυναμική τους και να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της ισχυρής Ρεάλ, κάτι το οποίο έχουν να σημειώσουν μια δεκαετία και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2012-2013.

Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν για λογαριασμό του «τριφυλλιού» οι Πονίτκα, Μαντζούκας και Μποχωρίδης, ενώ και η Ρεάλ αριθμεί μια απουσία αυτή του Αμπάλδε.

ΣΟΚ στη Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ στη Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 3.887 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τζάμπολ του αγώνα έχει οριστεί για τις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.