ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Καλή πρόβα για Παναθηναϊκό ενόψει Κυπέλλου τα ματς με Ρεάλ και Μπασκόνια»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι η «διαβολοβδομάδα» μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο… μοντάρισμά του ενόψει του Final-8, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΑΚΑ και την εξάδα ξένων.

Πετρίδης: «Καλή πρόβα για Παναθηναϊκό ενόψει Κυπέλλου τα ματς με Ρεάλ και Μπασκόνια»

Σαν… προετοιμασία μπορεί να λειτουργήσουν για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του εγχώριου Κυπέλλου, τα παιχνίδια απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει να κερδίσει δέκα χρόνια στην Μαδρίτη, μετράει 11 συνεχόμενες ήττες από την Ρεάλ και νομίζω ότι παιχνίδια σαν αυτό, ή με την Μπασκόνια που ακολουθεί, θα λειτουργήσουν ως μια καλή πρόβα για το Κύπελλο. Θα πρέπει και με τα νέα πρόσωπα που θα έχει στη διάθεση του να βρει τις… ρυθμίσεις του ενόψει του Final-8. Να δούμε πότε θα μπουν Αγραβάνης και Τόμας επίσης, ο δεύτερος έχει οκτώ μήνες να αγωνιστεί». είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το με ποιους ξένους θα πορευτεί το «τριφύλλι» στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Πονίτκα που θα μείνει εκτός 15 ημέρες και είναι πολύ οριακή η συμμετοχή του στο Κύπελλο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πάει με Γουόλτερς, Λι, Τόμας, Μπέικον, Γκουντάιτις και Γουίλιαμς».

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε ότι προφορικά ο Παναθηναϊκός έχει πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις για το ΟΑΚΑ, αλλά ακόμα δεν έχει κάτι χειροπιαστό ή γραπτώς αποτυπωμένο και πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις πρώτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.