ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι 15 ελεύθεροι που αλλάζουν την ομάδα σου και το πρωτάθλημα!

Οι 15 περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν και να βοηθήσουν ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι 15 ελεύθεροι που αλλάζουν την ομάδα σου και το πρωτάθλημα!

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και φέτος έγινε ο χαμός από τις μεταγραφές. Μεταγραφές ουσίας και «έξυπνες βόμβες» συνέθεσαν το σκηνικό, με τους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου να… ξηλώνονται.

Αδιαμφισβήτητα την παράσταση έκλεψε η Τσέλσι, η οποία κατάφερε στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να κάνει δικό της τον Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα, χάρη στην οποία ο Αργεντινός έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Νωρίτερα, η Λίβερπουλ «έκλεψε» τον Κόντι Χάκπο μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπως το ίδιο συνέβη και με τον Μιχαίλο Μούντρικ, ο οποίος προτίμησε την Τσέλσι αντί για την Άρσεναλ.

Διαβάστε τους 15 ελεύθερους εδώ

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.