ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νέα νίκη για τα κορίτσια στo futsal – Το πανό για τον Άλκη (Pic)

Από νίκη σε νίκη «πετάει» η ομάδα futsal γυναικών του «τριφυλλιού». Στον Άλκη Καμπανό αφιέρωσαν τη νίκη (6-4) επί της Δόξας 2016, οι «πράσινες».

Παναθηναϊκός: Νέα νίκη για τα κορίτσια στo futsal - Το πανό για τον Άλκη (Pic)

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη στο futsal γυναικών καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας 2016 με 6-4.

Οι «πράσινες» πήραν ένα ακόμα κρίσιμο «τρίποντο» κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και αναμφίβολα είναι χρήσιμο στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχοντας 18 βαθμούς.

Σχετικά με την αναμέτρηση από πλευράς του Παναθηναϊκού βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές η Ανδρικοπούλου και από ένα γκολ πέτυχαν οι Λόγου, Νταρζάνου, Μαρουδίτση και Ντζάνη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός του κόουτς Χαραλαμπίδη αγωνίστηκε με τις: Πετροπούλου, Καμαριανού, Δέλιου, Δούλη, Ανδρικοπούλου, Λόγου, Νταρζάνου, Μαρουδίτση και Ντζάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινες» παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με ένα πανό εις μνήμη του δολοφονημένου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπάνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.